Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vit duk.

En vit duk,
inga mönster,
inga färger,
inget mörker.

Bara en vit duk,
en plats att exprimentera
en plats att måla,
en plats att älska.

En vit duk,
med ett stort rött hjärta på,
förälskelsen som gror.
Ett stort hjärta,
för allt vi någonsin kommer tro på.

En vit duk,
med ett krossat hjärta på,
förälskelsen som dog.
Ett krossat hjärta,
och tankar på ett slut, får nog!

En vit duk,
inga mönster,
inga färger,
inget mörker.
Bara en massa vitt,
där ensamheten bor.




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-12-13 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander