Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett fynd ur tonårslådan. Är egentligen en sång som blev helt klar för två år sen.


Själv

Själv går jag ensam hem.
Själv går jag hem igen.
Kärlek är till för vackra, inte för en sån som jag.

Vägen hem är alltid lång.
Jag går ensam hem var gång.

Du står i centrum.
Du går hem i par.
Du har många val min vän.
Du är allas val.

Din stig leder alltid bort.
Vägen hem är allt för kort

för dig.

Själv går jag ensam hem.
Själv går jag hem igen.
Kärlek är till för vackra inte för en sån som jag.

Vägen hem den må vara lång.
Men jag har klarat mig var gång

tror du.




Övriga genrer av slamkrypet
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-12-13 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

slamkrypet
slamkrypet