Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal med mig själv

Du vet inte hur du ska laga mig denna gång, eller hur?

- Nej.

Jag är ingen... jävla toyota, tänkt om jag inte går att laga,
Hur ska du då stå ut med mig din stackare?!

- Nej, Nej skrik inte.

SKRIK INTE?!
Skrik inte?
Människor blöder OK
Du, du löser allt med ett plåster
Men ibland blöder vi här inne i huvudet
...Ibland blöder vi inte alls.

- .......

Ta dina plåster och låt mig blöda.


//CKA




Övriga genrer av Kajsa_Varg
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-12-13 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg