Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkylningsunder


Huvudvärken dunkar
Näsan rinner
Armarna tunga
Orken all


Klockan ringer
Upp i mörkret
Är inte trött
Helt slut


Ögonen svider
Fötterna fryser
I duschen varm
Ännu en dag


Hostar och fräser
Kroppen ryser
Ensam i mörkret
Till jobbet far


Huvudvärken dunkar
Näsan rinner
Kroppen tung
Orkar ändå

 




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-14 00:35



Bookmark and Share


  aol
gillas
2008-01-06

  ia VIP
ibland funderar man på hur man orkar egentligen
men, man orkar just för stunden mer än vad man tror

undra hur mycket ibland, elle rom bara "dumdumhuvudet" tar över och man tror att man orkar?
kanske skulle man lyssna lite mer på sig själv...
*funderar*
du skapar alltid tankar med dina ord...
helt kanon bra skriver du..

du är en pärla i poetvärlden!!!!
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh