Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt år

Du och jag, på väg mot framtiden

Ibland smygande ibland med språng
men hela tiden i rörelse, aldrig stilla

Du och jag, på väg mot framtiden

ett steg i taget som indianer på jakt
efter ännu en skalp till sitt bälte

Du och jag på väg mot framtiden

men, vem är du egentligen
och vem är då jag

Du och jag

Du och jag




Fri vers av Roger VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-01-02 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP