Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

 

Du kommer nästan ända fram

innan du vänder dig om igen.

 

Om jag bara kunde nå dig

men jag är ett vändkors.

 

Jag står här beredd

kommer du tillbaka?

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 652 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-14 13:16



Bookmark and Share


    lillapoeten
Fin och skör dikt. Jättebra skrivet!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP