Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att vilja kunna ge det bästa som finns...


Det bästa du vet!

Jag vill vara...

leendet du vaknar med
fjärilarna i din mage
sommarens första jordgubbe
skrattet du inte kan hejda
tiden du önskar stod stilla
svaret på alla dina frågor
ängeln du ber till
plåstret på dina sår
ljuset i ditt mörker
rösten du älskar att höra
räddaren i nöden
din vackraste solnedgång
skuggan du vilar i en sommardag
den varma sommarluften du andas
kyssen som förtrollar dig
musiken som får dig att dansa
orden som ger dig vingar

Jag vill vara...

det bästa du vet!




Fri vers av Freeman
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-12-14 19:14



Bookmark and Share


  Lillali
Så fint skriven. Du är så bra på att skriva vackert och få ett bra flyt i dina texter:)
Det är inte för inte man önskar att de 100 milen blott var 10....
2006-12-14

    Elie
så vackert vännen min!
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman