Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi...

Fan du har förtrollat mig!
Det är liksom som om det vore magi.
Varför gick jag med på att ses?
Vet att du inte vill ha så mkt med mig att göra.
Men kan inte hjälpa att jag tycker om dig. =/
Om man bara någon gång kunde stänga av sina känslor.
Inte behöva känna något alls.
Men nu när jag träffat dig, ställer känslorna till de för mej…=/
Men jag känner mej hemsk, känner mej som en sån där man bara plockar upp från gatan.. Det fattades bara betalningen! =/
Vad ska jag ta mej till?




Fri vers av Jessica90
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-12-14 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90