Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommentar...

Jag tror hon menar
att jag vinner i längden
men sällan tävlar




Bunden vers (Haiku) av Steffepeffe
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-12-14 21:59



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
En superbästamanligakompis som inte är med i matchen?

Det här är roligt! Fast det egentligen inte är så roligt, men jo det är humor!!!
2007-06-04

    sanse
Den här är bra! Klurig och inte helt enkel, men helt enkelt bra!
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe