Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All tid finns alltid.


När alltid nalkas





Nuets förgänglighet gör framtiden evig.





© Boa Berg
2005-01-03
04:35




Övriga genrer av Boa Berg
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-01-03 04:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg