Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leva

Vingar av glas
så skört är det
livet vi påstås leva

om leva är när hjärtat slår
då lever vi alla

nu är det nog så
att det inte är det
vi kallar
\"det ljuva livet\"




Fri vers av M
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-12-15 12:06



Bookmark and Share


    Lindizz
Bra skrivet...
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

M