Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glimmande glädje

Kl är nio
en helt vanlig kväll
men livet är mig närmre
det känns så
overkligt
det känns bra
jag ser ut
det är så mörkt
men här inne glimmar det
en livsglädje
den uppenbarar sig
för mig med i sin totala skönhet
i sitt absoluta
eudaimonia

lämnar mig sedan
som fågeln på fönsterbläcket

när den skrämdes i väg...




Fri vers av M
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-12-15 12:10



Bookmark and Share


  Söder
Så vackert, och samtidigt sorgligt att lyckokänslan skrämdes iväg.
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

M