Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var är början..egentligen

som en sandstrand
där livet börjar
som en horisont
där havet slutar

så sluter sig dina armar runt mig
i solnedgången

gången vi vandrar på
är ojämn
men utsikten
när vi kommer över det höga krönet

när vi kommer dit
det är då vi ser

horisonten

där allt börjar .....




Fri vers av M
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-12-15 12:22



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert, som en vigselring; utan början utan slut, unikt o vackert !
(p.s litet stavfel i utsikt.)
2006-12-15

    Lindizz
Jag finner inte orden, så bra skrivet...fint , vackert.
2006-12-15

  Söder
Mycket fin...
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

M