Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den kompetenta tungan

Låt din tunga fukta min rygg
upp mot nacken
bakom örat
låt den fara ner över halsen, låt den bli rörd
av dig
ner över dom små kullara
cirkla över magen

glid över, in, runt om

höfterna, benen

låt dom få känna din tunga
den lätta fuktiga


älska mig sedan




Fri vers av M
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-12-15 12:28



Bookmark and Share


  Söder
Tungan kan var väldigt användbar, inte bara att tala och äta med...
Eggande...
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

M