Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte trösta henne, ensamheten tränger på, så Håll Käften Och Lyssna

Jag låter liksom sidenband allting rinna igenom mina fingrar

och försöker inte äns stoppa det

även om jag vet att jag sitter och lyssnar

sitter här och finkammar din själ

och låter dig tröstas

 

Och vad jag hatar att alla ska sitta där runt omkring dig

jag hatar att dom inte kan lämna dig att drunkna i dina tårar

för saltet svider i halsen, jag har testat

 

Jag vill liksom att det ska svida i dig

jag vill se smärtan sprida sig

jag vill inte längre vara den som känner smärta

jag vill vara smärta

för en liten stund

 

Gud måste veta att det är hämd, bara tillfällighet

Så nu allihopa

Håll käften och lyssnapå mig

hon är inte värd eran uppmärksamhet

hon har ingen riktig existens

Jag tror ni kommer förstå att alla henens tårar bara är fejk

för dom smakar inte salt

och ni kommer att inse hur falsk en person kan bli,,

 

Så håll käften och lyssna

på mig




Fri vers av Jinzan
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-12-15 22:52



Bookmark and Share


  MW
så sant
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan