Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sorg

Allt som jag förlorat, allt jag aldrig fick det har gjort mig till den jag är. Ni går och undrar varför men svaret finns ju där, det ända jag behövde var att ha er här. Förut var jag stark och modig men nu är jag så svag. Min ilska blir till tårar och hjärtat mitt ett svar allt som jag behövde var att ha er här. Det var det ända ni inte förstog som kunde varit så enkelt, att bry sig om. Men någon annans död fick bli mitt liv, något som ni sörger och jag kan inte låta bli, när ilskan blir till tårar och allt bara sveper förbi. Det ända ni behövde var att vara här brevid.




Fri vers av Rainchild
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-12-16 10:27



Bookmark and Share


  Mysterica
Fin dikt, den berör och man ser smärtan.
Bra!!
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Rainchild
Rainchild