Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig sakna er.

Om jag säger sanningen ännu en gång.

Om du låter mig få sjunga en ända sång.

Om ni ser vad jag ser skulle ni då förstå
sagan om oss två.

Att jag älskar, att jag funnit min känsla.
Att jag ser, att jag inte längre blunda kan.

Jag har väckts till liv och jag komer aldrig att sakna er.

Ni som ser, ni som ber,
ni som kan, ni som förstår skulle varit här igår
och dagen innan.
Ni skulle stöttat mig när stormen var för hård och jag så svag.
men kan jag finna styrka,
kan jag finna mod,
så är det inte hel omöjligt för er att slutligen finna kärlek för mig,
att sakna mig, att dö för mig, att kalla på mig.
Jag komer aldrig sakna er,
hårda ord men dom är sanna, dom är fria,
och dom är allt som jag väntat på.




Fri vers av Rainchild
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-05-19 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rainchild
Rainchild