Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Du går i en lång och mörk korridor
En skepnad inom en sekund dig når

Svarta natten, jamande katten
En nyans av svart, en klicka av rädsla

Det är den perfekta skräckhistoria,
jag kan tänkas göra.




Fri vers av Mysterica
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-16 10:42



Bookmark and Share


  Wingardium LeviosA
mmm, har smakat på dina andra dikter, och denna tog fram de sidor i mig som jag använder för att skriva skräck i min novell!
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica