Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är när jag ligger med huvudet lutat mot ditt bröst så att jag kan höra ditt hjärta som jag är so

Att känna dina andetag
din kropp som höjer och sänker sej
Dina tunga hjärtslag

Jag lyssnar till ditt hjärta
Det är det vackraste ljudet jag vet

Jag njuter av dina andetag
Jag lyssnar till dina hjärtslag

Jag älskar dej

Jag vill, men vågar inte fråga,
älskar du mej?




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-12-16 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire