Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inte vet vad lycka är, hur ska du då veta vad sorg är?

Vad vore lyckan utan sorg?
Vad vore kärleken utan hat?

Du måste förstå sambanden
Ser du inte?

Det som är trasigt var en gång helt, eller hur?




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-12-16 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire