Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leénde läppar som ljuger

En liten flicka, söndergråten av allt hat.
Hennes ögon är röda, hennes röst darrig.
Folk börjar tvivla mer och mer, på hennes falska leénde,
som sprider sig över hennes läppar
så fort hon träffar någon.
Denna flicka lurar bara sig själv.
För alla andra ser, men vågar inget säga.
Dom är rädda att flickan ska bli sårad
och känna ännu mera hat.
Men flickan har lurat sig själv
för många gånger nu.
Snart ler inte hennes läppar mer.
Dom är döda, precis som flickans ögon.
Och precis som flickan. Hon är död







Fri vers av KallaMigVacker
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-12-16 20:25



Bookmark and Share


    i mörkret syns inte tårarna
<3<3
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker