Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visste inte riktigt hur jag skulle dela upp styckerna, så de fick bli nåt så här.


Jag kan se besvikelsen speglas i dina ögon varje gång våra blickar möts och du inte kysser mig




Ett tyst hej då var
allt vi hann
säga
till varann


En eller
ett par slängkyssar
också kanske
men inte mera
det lovar jag dig
inte mera



Sedan var du borta
inte föralltid förstås
men för ikväll för
inatt




Och jag tror den här
natten kommer att
förstöra
oss om
vi inte får vara
tillsammans


Och det
kommer vi inte få så
var beredd på att
vara
förstörd imorgon när,

du åker med bussen
du äter äcklig mat i matsalen
du möter min blick i korridoren



imorgon när,
du kysser mig
(om du kysser mig)





Men jag har varit
trasig förut så för
mig gör det
kanske inte så
mycket
men
hur är det med
dig egentligen ?


- Älskling, har du varit trasig ?




Jag
känner mig dum
för jag
vet inte om du har
varit det


(jag måste komma ihåg att fråga om det)



Jag kanske trotsallt inte
känner dig
så bra
som jag trodde jag gjorde
men
med tiden växer
allt och våran
kärlek
ska också växa






P.S. Jag förtjänar inte dig D.S.











Fri vers av KallaMigVacker
Läst 535 gånger
Publicerad 2007-05-30 19:10



Bookmark and Share


  octobertragedy
jag älskar den. vardagligt fast ändå speciellt och så ditt enkla jordnära språk som jag gillar så mycket :):) jag känner känslan alltför väl, den jag känner när jag läser den här texten. så jag sprarar den, bara ifall jag någon dag vill plocka fram den känslan igen. tack för läsningen :):)
2008-02-27

    ingentingflicka
Du förtjänar det bästa.
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker