Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är solsken och vackert väder ute säger Flickan med det trasiga paralyet






Stäng inte in
dig i ensamheten lilla du,
då blir du snart
som Flickan med det trasiga paraplyet
för hon har fått alldeles
för många sorgedroppar hällda
över sig
och ett litet klent paraply
klarar inte vad som helst
och akta dig du, för denna lilla
flicka är också klen och nu när
hon får allt hällt över sig,
går hon ofta omkring
dyngsur och med gummistövlar
på sig
för våt om
fötterna är ju farligt att vara, då
kan ju fiskarna bita av tårna !
men flickan har tur, för i
sorgefloden simmar inga
fiskar,
där kryper bara spindlar och
dom är udda dom, för dom har
bara 2 ben, alla andra
förlorade dom i striden
mot lyckan, och ja
hon vann nog tillslut, för Flickan
med det trasiga paraplyet
behöver inte längre
vara dyngsur,
för sorgefloderna är idag
lyckofloder och i dom
rinner bara solsken









Fri vers av KallaMigVacker
Läst 598 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-12 19:53



Bookmark and Share


    Bim
Hurra,-vilken härlig överraskningstext,-bra skrivet.Hälsn.Bim
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker