Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har tappat mina ord och de enda jag kan göra är att försöka hitta dom.


Om hjärtstegar till moln och sanningar & lögner









Du


plockar hjärtan för att
kunna bygga en
stege upp till mig men
varje gång du lyckas
nå upp till mitt
moln puttar jag
genast ner dig
igen



Du är inte bra för mig




Och du borde
ge upp snart för
du kommer aldrig få
röra vid mig igen
jag kommer
aldrig tillåta det



Jag är inte bra för dig




Du vet att jag
vet jag vet att
du vet
vi vet


Vi vet sanningen




Men vi är för rädda för
att avslöja den



Vi lever i en lögn





jag vill inte kyssa
dig och innerst
inne vill inte du
kyssa mig
heller
för vi vet
båda att den tiden
med kyssar och kärlek är
förbi för längesen




Vi är inte bra för varann






Det enda jag vill är
att sitta på mitt
moln och se dig
på avstånd
snälla sluta bygga upp din
hjärtstege gång på
gång
det finns skäl
till varför jag fortsätter
ha sönder den





Vi lever
olika liv det
finns inget du &
jag
vi måste börja inse
sanningen
verkligeheten trampar oss på tårna den
kryper längs ryggraden
den är alldeles för
nära inpå för att
dölja







Du

allt är över nu
men vi kommer
alltid ha
gemensamma minnen











Fri vers av KallaMigVacker
Läst 560 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-08 16:59



Bookmark and Share


  Junibarn
fruktansvärt bra. Formatet är så fint, kursivt mellan varje del och dina ord träffar precis där de ska.
Bokmärke, och applåd.
2008-01-25

    ej medlem längre
Hoppas att du hittar dina ord igen. Bra text. I minnet finns ju allt bevarat.
2007-10-08

    Issand. VIP
bra skrivet
2007-10-08

  ramlar
mm, känner igen mig alltför väl, hade lika görna kunnat vara mina egna ord :) jättefint! applåd & bokmärke!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker