Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag vill klösa revor i skinnet


jag vill klösa revor i skinnet
och låta blodet stötas bort
stå naken i snöstormen
låta bröstvårtorna styvna
och blodet frysa till is

iskalla flingor smeker mig
och huden knottras
jag blundar och stönar
sliter ut mitt hjärta
och bjuder dig att äta

jag gör en ängel i snön
föder den för att få lite sällskap
men den flyger iväg
lämnar mig ensam
och min nakna kropp skakar när jag skriker




Fri vers av Cinnika
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-12-16 20:36



Bookmark and Share


    Mathias Räf
Kyligt, starkt och bra. En vacker beskrivning.
2007-02-23

  Yellow
Jätte vacker.
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika