Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag var prinsessa och du min riddare

\"Det ska alltid vara vi\"
Det va så du sa,
första gången du kysste mina läppar.
\"Jag älskar dig\"
Tre små ord som gjorde mig totalt blind.
Jag lät dig göra vad du ville med mig.
Innerst inne visste jag att du bara lekte med mig.
Men jag ville inte vakna upp
och se allt det där hemska.

Jag ville leva i min drömvärld.
Där jag var prinsessan och du min riddare.
Men sagor tar också slut.
Du lämnade mig ensam.
Helt trasig, både i själen och på utsidan.

Min saga fick inget lyckligt slut.




Fri vers av KallaMigVacker
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-12-16 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker