Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

Varje gång jag är ledsen,
trösta mig då.
Torka tårarna på min kind.
Få mig att skratta.
Jag ville le
Men det är svårt.
För jag känner så mycket smärta och sorg.

Men tillsammans med dig är jag lycklig.




Fri vers av KallaMigVacker
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-12-16 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker