Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn är fött

Ett barn är fött.

I den värld där så många dog.

En liten gnista av liv mitt i all sorg.

Ett nytt liv som kommer att gro.

I spillrorna efter det som försvunnit




Fri vers av Roger VIP
Läst 736 gånger
Publicerad 2005-01-03 23:53



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
sin upptrampade bana
2005-01-09

  Zam
från en nyfödd än från de som dör. Tack för livskraften.
2005-01-07

  Anna H
finns liv finns det hopp och vad är mer hoppfullt än nya liv som föds? Bra skrivet!
2005-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP