Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Mina fotspår syns i sanden där jag går
Ser ut över havet
Vågorna rullar in för med mina
fotspår ut i alla världens hav
Ensam står jag kvar




Övriga genrer av Merrlina
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-12-17 13:06



Bookmark and Share


    Camillaa
Bra skrivit !
i like it :)
/ C
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina