Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielsen

Stillsamt

Tyst

Ensamt

Kallt

Pustar ut

Ler trött

Äntligen

Sörj ej mina kära

Ni vill mig väl
detta e de bästa

Jag finns i era hjärtan

Fridfullt

Befrielse

Resan gick igenom

Via Dolorsa

Men nu mina älskade

Är jag hemma

HEMMA

DÖD




Fri vers av Merrlina
Läst 542 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-31 20:52



Bookmark and Share


    RivQah
obehaglig
på ett bra sätt
obehagligt bra
<3
2007-05-31

  nettizen
*ryser*
denna gick ända ner till ryggmärgen. Känner smärtan, uppgivelsen ända hit..... bara hoppas att det bara är ord och inte taget från dagens status för denna har en ohygglig igenkänningsfaktor, det var jag för x-antal år sedan.
*kramar om*
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina