Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baktrielt missfoster

Känner i min kropp
jag är en baktrie
Som bara vill
förstöra allt


Känner hur
mina gapade sår
vill att jag kommer
ner till helvetet


De vill ha mig ner
Ner i de gapande
hålet

Jag är ett baktriellt
missfoster
Som förorenar luften
för alla

Ursäktar ni min
förorening
Vet att man tar död
på bakterier

Gapande efter mig
Såriga köttiga
äckligt blodiga
De gör mig lugn



Jag är en baktrielt
missfoster


Så ge mig den sista resan
så som man gör med
Bakterier



Ursäkta mig




Övriga genrer av Merrlina
Läst 584 gånger
Publicerad 2007-05-22 10:07



Bookmark and Share


  ettjag
hjälp, sån är du inte alls..sådan är ingen.
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina