Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fallande Ängel

Ta med mig hem

Hem hem hem


Till de hem jag
hör hemma

Försöker se änglarna
Försöker nå upp
till dom

Men det är inte
mitt HEM


Det är för de rena
vita fina vackra
människorna
De som har ren
vit fin själ som
bomull

Det vet jag
för jag har sett
dom vackra
änglarna


Så snälla Lucifer
Du mörkret ängel
Ta med mig hem
Hem till de hem
jag belong

Äcklig äcklig
men vill att du
ska älska mig Lucifer
Du älska mig
Lucifer
MIn själ e svart
å äcklig så
ÄLSKA mig

min fallande ängel LUCIFER




Övriga genrer av Merrlina
Läst 839 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-22 10:17



Bookmark and Share


  Horatius
En vacker, djup och ärlig text som berör... ger mig frågan vilka är välkommna till paradiset, är det verkligen alla.
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina