Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen kärlek

Vilsen är jag utan dig...
Vilsen är jag med dig...
Är det kärlek att vara vilsen

Vad är kärlek för dig?
Vad är kärlek för mig?


Hör du mig??
Jag ropar........

Men du hör mig ej


Vilsen så vilsen
vill förstå
vill att de ska va vi två


Så snälla sluta gör
mig vilsen

För jag tycker om dig




Fri vers av Merrlina
Läst 776 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-21 09:46



Bookmark and Share


  ettjag
vilsen kärlek, det kan nog bli så. Jag gillar den här texten, bravo!
2007-05-23

  Neal
Nice, bilden är så passande)
2007-05-10

  Hating
vilsen och förvirrad! *håller din hand så du iaf inte är ensam* det är du aldrig! <3
2007-03-23

    Lindizz
Dina ord känns så ärliga och äkta, om att känna sig vilsen..starkt och bra skrivet...
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina