Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtesorg

Du har så rätt
i allt de du säger

Jag vart en annan
när jag kom hem

Så sant att
mina ögon var
döda å kalla
MIn själ var borta
även den kall och död

Mina äckliga demoner
de har lyckas
De vann
De har mig i sina klor

Men jag vill vara i din
trygga famn
Du är min pusselbit

Jag vet att jag
ville ha allt fort
var ju rädd

Var så rädd så rädd
För jag vet att alla
som e goda mot mig
bara försvinner


Jag vet jag tog
steg för steg
från dig men de
var inte mig


Älskar dig för
evigt i både hjärta
och själ









Fri vers av Merrlina
Läst 644 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-08 21:17



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Att vilja men inte räcka till...i alla lägen...är mänskligt!
Ta små små steg...o viljan syns..i...\"Du är min pusselbit\"**
2007-05-13

  ettjag
BRABRA!
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina