Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lobotemy

Vill inte ha det så här
Vill inte var i min kropp
Den är äcklig
Vill ur den

Få en ny en ren

Lobotomi är tillbax
men i kemisk form
och el form
Ge mig det


Hatar mina
jÄVLA äckliga
tankar

HATAR MIG

men nu vet jag någon
som sitter med ett leende
på läppRNA
när han läser detta


Men du ska veta
Kämpar emot nu
För jag vill inte ge
dig det du sa

Så le mot världen vännen
För du skulle bara veta
Bara veta
*ler nöjt*







Fri vers av Merrlina
Läst 617 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-28 11:05



Bookmark and Share


    RivQah
vikken läskig bild...denpassar precis med texten också...men du är inte ensam! du vet att jag är med dig som du är med mig! loveubejjb<33333333
2007-03-07

  Hating
för han skulle bara veta.... hur stark du är! att du klarar allt! och skulle du snubbla sträcker jag ut en hand! vill du något så finns jag här! <3 jag älskar dig gumman! <3 <3 <3
2007-03-02

  liten_snopp
Bilden och texten tillsammas.. Oerhört bra <3
2007-02-28

    Elie
vilken ledsam text, som jag kan känna igen mig i.
Men jag tycker aldrig mer att du ska tänka sådär,
du är bra precis som du är, kom ihåg det!
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina