Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva????

Jag vill leva

Jag vill dö

Vet inte om jag

lever eller är

död???


För vem kan veta vad saningen är??




Övriga genrer av Merrlina
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-12-17 13:07



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Vi känner och väljer
om man är levande
eller död...
kanske dödligt levande
kanske levande död...

Valet är nog fritt.

Intressant reflektering.
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina