Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Bara få vara

som jag är

Är jag så hemsk att det bara inte går??


Bara få vara den jag är

Älska mig villkorstlöst för att

Jag är den Jag är!!




Övriga genrer av Merrlina
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-12-17 13:09



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Att få bli älskad, för den man är, är vad alla
borde få förtjäna att känna att de gör...
Det är en gemensam respekt, att se den
andra, att se varandra för den man Är.

Så sanna känslor...
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina