Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner


Människor är falska

Hur ska jag kunna se sanningen i trasslet av lögner?
Hur ska jag kunna veta?

Du andas sanning och skriker lögner
Lögnerna når längre
Sanningen bleknar bort

I ett trassel av lögner...




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-12-17 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire