Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkt nu

Vägen är lång
Jag känner det
det vet jag
Nu är det mörkt
det ser jag
Men jag ser
långt långt bort
ett ljus
det ser jag
Ett litet ljus
Jag hoppas att de är det
Det blir mitt mål
att nå dit
Men hur kommer man dit??
Är jag på rätt väg nu?
Eller är jag på fel väg??
Jag är på väg bort från ljuset
jag ser de de blir svagare
och svagare
Men jag kämpar mot det
Det vet jag




Övriga genrer av Merrlina
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-12-17 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina