Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär mig

Lär mig se
Lär mig känna
Lär mig andas
Lär mig leva med
mig själv
Hjälp mig hitta hem




Övriga genrer av Merrlina
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-12-17 13:51



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Fin dikt, sanna och tänkvärda ord. Så länge vi strävar efter att lära, har vi kommit en bra bit på väg!!!
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina