Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten

Ångesten äter upp mig
Ta bort den
låt mig slippa
Låt mig ta bort den
Låt mig skära mig
Låt mig leva
Låt mig vara




Övriga genrer av Merrlina
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-17 13:56



Bookmark and Share


    RivQah
speciellt: låt mig skära, låt mig leva, låt mig vara
2006-12-19

    RivQah
aaaasbra!
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina