Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Löven faller på hösten
på våren kommer det nya
träden får nytt liv
Jag rakar av mig allt mitt hår
Det faller
får jag nytt liv nu????




Övriga genrer av Merrlina
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-12-17 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina