Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsen

Jag är en sorgsen människa
så fruktansvärt sorgsen
bär på mina hemligheter
Försöker låta de pysa ut
ibland från min säck
jag bär på ryggen
Det har hänt det kom ut
hemligeter
men då vart jag bara
missförstod
så nu e säcken
tyngre mera
hemligheter




Övriga genrer av Merrlina
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-12-17 14:13



Bookmark and Share


  Freeman
Du är så fin människa...önskar att jag kunde få hjälpa till och bära din ryggsäck tills du orkar, fått nya krafter att fortsätta din vandring... *kram*
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina