Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ut

Tårnarna vill ut
de vill rulla ner
för mina kinder
de vill bli bort
torkade av dig
de vill juh bara
få komma ut
Så varför ska
det vara så svårt
Joo för du finns inte
här




Övriga genrer av Merrlina
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-12-17 14:16



Bookmark and Share


  Freeman
:.( Det skär i hjärtat att läsa din dikt....inget hellre än att torka dina tårar vill man!
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina