Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt det lyfta dig




hårda vibrationer
du har så mycket pärlor
du lägger i mönster
du har så mycket att ta i
sten stenar stenkastning
ögon har brunnit
känslan har alltid
funnits

slipsen på bordet
den gamla toalettborsten
tavlan som sakta vittrade sönder
sjöstjärnan som tappade färg
vinter vinter vintra
låt det lyfta dig

fågelflocken följer tre lagar
flyg så snabbt du kan
flyg mot flockens mitt
krocka inte
dröm drömma drömmas
du vill vara bland dom

gult linne för mycket
kraft för mycket
ilska i kroppen röda
teer mörk choklad
vi sa aldrig
ja tack

du lägger pärlor i
mönster över golvet
du är inte frisk längre
jag är inte sjuk längre
låt det lyfta dig

låt det lyfta dig






Fri vers av johii
Läst 700 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-17 14:42



Bookmark and Share


  Mandy Juno Quartin
Det känns som den tar slut aldeles för snabbt och en väntan och förvåning stannar kvar. Men verkligen fin och stillsam.
2006-12-23

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Jag tänker på Winnerbäcks "Låt det blåsa", kan känna den vindiga melodin i slutet, tomheten och vitheten. Jag gillar nästanrimmet brunnit-funnits och är mycket förtjust i andra versen. Gillar också alla "sten stenar stenkastning" och liknande. Men mycket på grund av att dikten är så lång blir den inte FULLKOMLIG i mina ögon. Handlar nog mycket om smak. Men den slår mig inte helt knockout, om du förstår vad jag menar. Men även om betyget blir samma som på förra, så tycker jag att denna är mer utvecklad och mycket bättre!
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu