Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från kompis som försöker hålla igen


Mess: Hur gick det här till?

\"Alltså, hur gick det här till,
var kommer den här godispåsen från,
nån måste ha lagt den i min påse på ica..
Det är alldeles för dåligt väder
för att gå tillbaka,
å den blir nog gammal om jag inte
äter upp den idag. Typiskt!\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 738 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-17 17:44



Bookmark and Share


  Agnes
Ha! Äntligen nån som råkar ut för samma sak!!!!!! Jag fattar inte hur den hamnar där....
2007-08-03

  Sofia i hatstaden
JAAA,vlka bra texter du har!!! Skojskoj! :D
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

jahapp