Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... inte vad jag trodde...


PÅLITLIGHET

fick vet nåt om dig som gjorde ont
jag trodde ju att jag visste
allt det viktiga
omöjliga frågor stramar i mina ögon
bränner mina läppar
tvingar sig fram


borde ha vetat att ingen trygghet finns
ingen sanning eller stadig grund
inte hos någon och inte hos dig
dubbelhet bildar klangbotten för
alla dina ord
antingen du vill
eller inte




Fri vers av BitterSweet
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-12-17 20:58



Bookmark and Share


    Erika H
du skriver med lätthet, jag sveps alltid med i dina texter
du väljer ämnen som berör och jag blir just det
berörd av dina ord
pålitlighet
fy fan för svek
gör ont!
erika
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet