Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförstånd

 

Ett missförstånd

Jag ser dig
som min vän

men trodde
att du inte ville
vara min

För jag gjorde
kanske fel

då tiden rusar fram

 




Fri vers av Anna H
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-12-18 08:14



Bookmark and Share


  Smultris
*Kram*
2006-12-18

  Roger VIP
Visst är det lätt att glömma det som är viktigt och se allt det som bara händer som det viktiga, bra formulerat
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H