Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fråga inte om Titeln, hittade ett namn som lät lite kul på Wikipedia och var tvungen att använda det till något.


Dmitrij Sjostakovitj

Nu. nu nu nu nu bla.
jag orkar inte räkna alla hålen i skolan... det är för mycket!
och nu ringer det in, skoljävel.
ska alltid förstöra när man har som o-mysigast.

- Jag ska fucka upp mitt liv.
- Med vad?
- Jaa... Det jag kommer över!
- Höh... Ta dagen som den kommer :D

YEY!
I\'m on the video, with Dany and Lisa.
They take me away from the strangest places, sweet Dany and Lisa.
Lella missbrukar den och ngon annan \"Colorblind\"-låt på min mobil. D\'oh!
Eller, det kanske är lite bra, med tanke på att de låtarna är lite bra.
*ingen fantasi här inte, nej då!*
Vi pratade om Sid Vicious... Om hur han dog och så. Det är lite spännande, jag vet. Jag dyrkade honom förut... Fråga mig vad som helst! Få mig att känna mig behövande/smart.

Nu är det bara 6 dagar kvar till jul. Y e y ...
Jag kan inte precis säga att jag längtar... eler gör jag det?
jag har inte fått den där juliga varma känslan än. Den brukade ju alltid komma när man var liten. Växer den bort när man blir äldre? Samma med sin födelsedag. KOM TILLBAKA! It\'s gone, far, far away! : D

Jag kommer misslyckas, igen och igen, och igen, och gången efter det, och gången efter det...
\" And the year before that, and the year before that...\"

Somebody get me through this nightmare, I can\'t control myself.



A metal christmas
and a heavy new year.




Övriga genrer av Colle
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-12-18 10:20



Bookmark and Share


    Lola Linorum
haha du nämde mej!! * hrmhrm.. lalalalalaaaaa... ja e me i en diiii-iiikt, ja e me i en diii-iiikt!!!!*
ja håller me lollo fast ja tyckte nog att d mesta va relativt klockrent
BIO IMORRN!! DU HAR LOVAT!!
kjam
2006-12-28

  Angel_of_Death
Älskar slutet ^^ Fullträff!
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle