Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen

Jag är så ledsen
fruktansvärt ledsen
Ledsen är jag i hela mitt hjärta
hela min kropp och själ
Ledsen för att jag våga hoppas
på att de skulle bli något mellan
han och mig
Hur kunde jag vara så dum
och våga hoppas
Nu så står jag där så fruktansvärt ledsen
ledsen ledsen och
besviken på mig själv




Övriga genrer av Merrlina
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-12-18 10:56



Bookmark and Share


  liten_snopp
Blir ledsen av att läsa, du har beskrivit känslan så bra här...
2007-02-04

    Lindizz
jobbigt att vara så ledsen...bra förmedlad.
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina